Visma eAccounting


Samarbeid med oss i Visma eAccounting!

Kort om Visma eAccounting
Visma eAccounting er et av Norges raskest voksende faktura- og regnskapsprogram med over 12 000 kunder. Programmet er nettbasert og du kan bruke det på PC, Mac, nettbrett og smarttelefon. Visma eAccounting er enkelt å bruke og gir deg mulighet for sømløst samarbeid med regnskapsfører i nettskyen.

Bruk tiden fornuftig - samarbeid med KE Regnskap AS i Visma eAccounting
Er du en av mange som vegrer deg for å ta regnskapet selv, har du mulighet til å la oss i KE Regnskap AS fullføre jobben for deg, med samme data og informasjon - i programmet.

KE Regnskap AS er Visma eAccounting-bruker, noe som betyr at er du kunde av oss, kan vi logge oss inn i ditt program fra vår brukerkonto – og utføre den avtalte jobben der. Gjennom et sømløst samarbeid i Visma eAccounting får vi full tilgang på din faktura- og regnskapsinformasjon, og jobben blir enklere for både deg og oss!

Send bilag og fakturaer direkte til programmet!
Med Visma eAccounting appen kan du enkelt skanne bilag og fakturaer, slik at de automatisk legger seg inn i programmet. Kvitteringene og fakturaene ligger dermed klare til registrering i regnskapet neste gang vi logger oss inn i din Visma eAccounting. Du slipper med andre ord å fysisk levere eller sende oss papirkvitteringer og fakturaer, og minimerer risikoen for at dokumentene blir glemt eller borte.

La oss starte samarbeidet – kontakt oss i dag
Er du Visma eAccounting-kunde i dag og ønsker å samarbeide med oss i programmet? Eller vurderer du å gå til anskaffelse av Visma eAccounting for å starte et samarbeid? Vi hører gjerne i fra deg! Kontakt oss på telefon 97 98 68 00

Visma eAccounting enheter


Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

Regnskap Norge Medlem

KE Regnskap AS - Autorisert Regnskapsførerselskap (ARS)